Herorganisatie binnen de staff van onze eerste ploeg

21-11-23

José JEUNECHAMPS (56 jaar) en Bernd THIJS (45 jaar) vervoegen de staff van onze 1e ploeg als assistenten van Carl HOEFKENS.

Beide mannen kennen het huis van de Rouches goed: de eerstgenoemde bekleedde er al verschillende functies, met name als hoofdcoach van de U21 en bij de staff van de A-kern en de laatstgenoemde doorliep zijn jeugdopleiding bij de club vooraleer hij tussen 1995 en 2000 speelde voor de eerste ploeg (124 matchen, 16 goals). De voormalige middenvelder en Rode Duivel (7 selecties) is trouwens de jongste doelpuntenmaker ooit van de Rouches sinds de invoering van het profvoetbal in 1974 (tegen Aalst op 9 september 1995 ; 17 jaar, 2 maanden en 12 dagen).

José JEUNECHAMPS komt onze staff versterken zodra hij deze week zijn laatste verplichtingen bij FCV Dender heeft voldaan.

 

Bijgevolg heeft onze club Geoffrey VALENNE een nieuwe missie voorgesteld binnen ons opleidingscentrum.

Tot slot hebben Standard de Liège en Renaat PHILIPPAERTS in onderling overleg beslist om hun samenwerking te beëindigen.

 

We heten José JEUNECHAMPS en Bernd THIJS van harte welkom en we willen Renaat PHILIPPAERTS bedanken voor zijn bijdrage de laatste seizoenen.